17 Ocak 2011 Pazartesi

Chickenfoot

Chickenfoot (2009)
Chickenfoot kimdir, neyin nesidir diye sormakla başlamak daha doğru olur. Chickenfoot, Sammy Hagar, Joe Satriani, Michael Anthony ve Chad Smith'ten oluşan grubun ve aynı adı taşıyan albümlerinin ismi. 

Bu isimler yer alır da ortaya kötü müzik çıkar mı, elbetteki hayır!  Grubun isminden de anlaşılacağı gibi bu üstatlar kariyerlerine kariyer katmak veya bol para kazanmak için bir araya gelmiş ve albüm çıkarmış falan değiller. Bu büyük dörtlünün, Soap on a Rope isimli parçalarına çektikleri video klipten de ne kadar eğlendikleri ve neden birada oldukları fazlasıyla anlaşılmaktadır.

Bugün Chickenfoot'u dinlerken ayaklarımız biraz daha yere basmakta ve yaşam içimizde ılık ılık akmakta. Siz sakın ama sakın sınırda kalmayın, Meksika tam karşımızda!!! Sınırı geçmek üzereyiiizz, koşuunn...





2 yorum:

Cesi Ces dedi ki...

"Bugün Chickenfoot'u dinlerken ayaklarımız biraz daha yere basmakta ve yaşam içimizde ılık ılık akmaktadır. Siz sakın ama sakın sınırda kalmayın, Meksika tam karşımızda!!! Sınırı geçmek üzereyiiizz, koşuunn..."

Hehe...Çok hoşuma gitti.Adamımızın Meksikada bir barı varmış,öylemi? Bu da bilmeyenlere bir dip not olsun.Ayrıca herzaman ki sınırlara bir gönderme.Koşuuuuuuuun.......

Duvardakiyazı dedi ki...

Evet Sammy Hagar'ın Meksika'da barı varmış vikipedide okudum, bende diyordum bu kadar adam nasıl bir araya geldi. Meğerse oturmuş bira içerlerken, zaten para çok, kariyer çok, yaşlandık da napalım diye hayıflanırlarken çıkıvermiş, Chickenfoot :))